نوشته شده توسط : زپو

 تحولات زنجیره تأمین


تحولات زنجیره تأمین " گزارشگری مالی" 


نتایج حاصل از یک مطالعه جهانی در میان


نهادهای عضو فدراسیون بین‌المللی حسابداری (IFAC)


آفیس،داکس،63صفحه



پس از مارچ 2008 با انتشار گزارشی از چشم‌اندازها و مسیر زنجیره تأمین گزارشگری مالی به همراه پیشنهادات و توصیه‌های صورت گرفته توسط هیأت مدیره فدراسیون بین‌المللی حسابداری (IFAC) در این گزارشات با کسب و کار مالی پروژه بمنظور بررسی پیشرفت پروژه گزارشگری مالی و حسابداری در سطح جهانی برای اولین گام در این پروژه و جهت اجرا و دستیابی به نتایج آن یک مطالعه تحقیقاتی در سطح بین‌المللی توسط فدراسیون بین‌المللی حسابداری صورت پذیرفت که در آن تحقیق عملاً 740 عضو نهاد IFAC از 59 کشور مختلف جهان از جمله کشورهای دارای اقتصادهای بزرگ در حوزه‌های قضایی و اقتصادی شرکت نموده‌اند. این مطالعه در اواسط سال 2008 انجام شده است و این موضوع دقیقاً قبل از بروز بحران مالی در سطح جهان صورت گرفت. لذا در این شرایط عملاً اثرات بحران مالی نیز که اقتصاد جهان را دچار چالش و تزلزل عمده‌ای نموده بود می‌بایست مورد توجه دقیق قرار می‌گرفت. بنابراین نتایج این تحقیق عملاً خروجی‌های مؤثری را برای اخذ نتایج مثبت از گام‌های بعدی در بهبود فرآیندهای گزارشگری مالی را به همراه داشته است.
نتایج حاصل از این مطالعه نشان می‌دهد که در بسیاری از کشورهایی که پیشرفت‌های زیادی در حوزه‌های قضایی داشته‌اند عملاً در زمینه‌های متعددی از جمله اداره سازمان‌ها، فرآیندهای گزارشگری مالی و حسابرسی همانند تبیین کدهای جدید و تجدید نظر شده در افزایش همگرای در استانداردهای حسابداری را به همراه داشته‌اند. با این حال این مطالعه همچنین بیانگر وجود مسائل و موارد مهم و مداوم در چرخه زنجیره تأمین گزارشگری مالی برای رسیدن به یک سطح رضایت‌بخش برای استفاده‌کنندگان می‌باشد.
الف) مدیریت شرکت: در این ارتباط مدیریت بدنبال مدیریت ریسک و کنترل سیستم‌هایی که بیش از حد محدود و متمرکز هستند می‌باشد. عملاً بدون توجه به شرایط مذکور امکان یکپارچه سازی مدیریت شرکت با مدل کسب و کار بصورتی فراگیر امکان‌پذیر نمی‌باشد. به طوری که مدیریت هزینه‌های آن بیش از منطق را برای مدیریت ریسک و کنترل سیستم‌ها و یکپارچه‌سازی آن با مدل کسب و کار خرج می‌نماید و از طرفی دیگر این امر منجر به عدم حفاظت و ایجاد حاشیه امن برای مدیریت رشد و مدیران اجرایی می‌باشد.
ب) گزارشگری مالی: تصویب استانداردهای گزارشگری مالی بصورت مناسب برای سازمان‌ها و نهادهای کوچک و متوسط و همچنین سایر نهادهای مربوط از جمله نهادهای انتفاعی و غیرانتفاعی در بخش دولتی و خصوصی و ایجاد همگرایی بیشتر با استانداردهای حسابداری با ایجاد چالش در بکارگیری حسابداری ارزش‌های منصفانه خصوصاً در زمینه صورت‌های مالی پذیرفته شده و اثرات مرتبط با آن می‌باشد.
ج) حسابرسی مالی: چالش‌های مربوط به شیوه‌ها و فرآیندهای انجام حسابرسی خصوصاً برای مشتریان چند ملیتی، بهبود و افزایش میزان تفاهم بین سهامداران درخصوص فرآیند گزارشگری مالی و مزایای حسابرسی آن می‌باشد بطوری که افزایش حجم دادخواهی از حسابرسان در محیط پرتلاطم اقتصادی امروز و سایر چالش‌های موجود در حسابرسی از مفاهیم و الگوهای حسابداری ارزش‌های منصفانه برآورد می‌شود.
د) سودمندی گزارش‌های مالی: وجود گزارشات کافی و مناسب مربوط به شاخص‌های غیرمالی، خطرات و ریسک‌های عملکردی و پایداری سازمان‌ها، چه در ارتباط با گزارشات مالی سازمان و گزارشگری محیط زیست، استراتژی و اجرای استراتژی با استفاده از اندازه‌گیری رویدادها با ارزش‌های منصفانه معضل اصلی در شرایط فعلی بازار است. همراه با تلاش‌های لازم بمنظور مقابله با بحران مالی جاری است که عملاً نتایج حاصل از مطالعات مربوط نشان می‌دهد که امروزه نیاز به افزایش حوزه عملکردی در مورد این مسائل از فدراسیون بین‌المللی IFAC و اعضاء اصلی آن در انجام همکاری با سایر ذیفنعان در زنجیره تأمین گزارشگری مالی است.
گام بعدی که توسط فدراسیون بین‌المللی حسابداری IFAC که در بعد گزارشگرش منطبق با کسب و کار می‌باشد که شامل:
الف) سرمایه‌گذاران، مصاحبه شوندگان، بنگاه‌ها و نهادهای مرتبط با تدوین استانداردها و سایر تنظیم کنندگان آن در سراسر جهان که در ارائه راه حل‌های عملی جهت تهیه گزارشات مالی مناسب با فرآیندهای کسب و کار می‌باشند.
ب) با در نظر گرفتن توسعه می‌بایست هدایت و برنامه‌ریزی لازم در سطح بین‌الملل درخصوص ارزیابی و بهبود گزارشگری کسب و کار در سازمان‌ها صورت پذیرد.
1)مقدمه:
در ماه مارچ سال 2008 فدراسیون بین‌المللی حسابداری در گزارشی اقدام به ارائه نقطه نظرات منتج از تحقیقات انجام شده در سطح بین‌المللی درخصوص گزارشگری مالی و زنجیره تأمین آن نمود که این گزارش حاصل از نظرسنجی جهانی صورت گرفته در تمام بخش‌های مالی صورت پذیرفته است و شامل سرمایه‌گذاران، تهیه و تأمین کنندگان منابع، مدیریت سازمان و مدیران اجرایی، حسابرسان، استانداردهای مرتبط با بنگاه‌ها و تنظیم کنندگان بوده است که نتیجه‌گیری از ارائه گزارشگری مالی مطابق با گزارشگری زنجیره‌ای و منطبق با زنجیره تأمین در مدل‌های تولیدی و بازار (فرآیندهای کسب و کار) می‌باشد بطوریکه تمام شرکت کنندگان در زنجیره تأمین گزارشگری مالی با نگرش انتقادی به تولید گزارشات مالی و دستیابی به اهداف گزارشگری مفید برای سرمایه‌گذاران که با وجود تقویت در فرآیند گزارشگری مالی و ایجاد بسیاری از پیشرفت‌های لازم در گزارشگری را منجر شده است، می‌بایست برای رفع نیازهای سرمایه‌گذاران و سایر ذینفعان منتج شود. لذا در این پروسه توصیه و تأکید لازم جهت توجه به اهمیت مسائل و موضوعات در زنجیره تأمین شامل مواردی از قبیل:
الف) دستیابی به اهداف مدیریت سطح بالا با دسترسی به اطلاعات واقعی و مناسب
ب) افزایش استدلال حسابرسان برای هیأت مدیره
ج) پیاده سازی سیستم‌های مدیریت ریسک و کنترل مستمر در سازمان
د) متوازن سازی بودجه با عملکرد و متوازن سازی عملکرد سازمان در بخش درونی و برونی سیستم‌ها
ه) هماهنگی و متناسب سازی پاداش در قبال عملکرد
و) ایجاد شفافیت بیشتر و قابلیت اطمینان بخشی در تعاملات و ارتباطات سازمان
ح) همگرایی اصول عملکردی مبنی بر استاندارد حسابداری و حسابرسی
انستیتوی بین‌المللی حسابداری به عنوان عضو اصلی و همکاران و گروه‌های ذیربط جهت بررسی پیشرفت‌های کشورهای متبوع خود و یا حوزه قضایی در زمینه‌های مدیریت، گزارشگری مالی و حسابرسی اقدام به......


خرید و دانلود  تحولات زنجیره تأمین






:: برچسب‌ها: زنجیره تامین , حسابداری , مالی , تحقیق , گزارش مالی ,
:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 خرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: