عنوان مقاله: کاربرد کدینگ در مخابرات
قالب فایل: WORD
تعداد صفحات: 12 صفحه
فهرست مطالب:
مقدمه
انواع خطاها
انواع كدها
كدهاي قالبي خطي
كدهاي گردشي باينري
كدهاي BCH
كدهاي قابل كشف منطقي اكثريت
كدهاي گردشي كوتاه شده
كدهاي تصحيح خطاي قطاري
كدهاي تصحيح خطاي قطاري و تصادفي
كدهاي كانولوشن و مقايسه آن با كدهاي قالبي
كد كننده براي كدهاي كانولوشن
انواع آشكار سازهاي كدهاي كانولوشن
* مقدمه:
ميدانيم كه برای دستيابي به مخابرات امن و اينكه اطلاعات ديجيتال بدون خطا و همچنين بدون كم و زياد شدن بيتها انتقال يابند احتياج به استفاده از يك سري تكنيكهايي ميباشد. يكي از اين تكنيكها به كار بردن كدهاي كنترل خطا كه به نام كدينگ كانال[1] نيز معروف است مي باشد.
بطور خيلي مختصر كد كردن به منظور كنترل خطا به كار بردن حساب شده رقمهاي افزون مي باشد. قالبهاي تابعي كه عمل كدينگ كنترل خطا را انجام مي دهند كد كننده كانال و آشكار ساز كانال ميباشند. كد كننده كانال به روش سيستماتيك رقمهائي را به رقمهاي پيام ارسال اضافه مي كند. اين رقمهاي اضافي، در حالي كه خود حامل هيچگونه اطلاعاتي نيستند، تشخيص و تصحيح خطا در رقمهاي حاصل اطلاعات را براي آشكار سازي كانال ممكن مي سازند، تشخيص و تصحيح خطا، احتمال خطاي كل سيستم را پائين مي آورد.
در اين بحث ابتدا به بررسي انواع خطاها و كدينگهاي مورد استفاده جهت از بين بردن آنها ميپردازيم كه از اين بين فقط در مورد دو نوع از اين كدها (BCH، كانوولوشن) توضيح بيشتري داده شده است چرا كه اين دو نوع كدينگ در بحث EP از اهميت بالايي برخودار ميباشند. در ادامه به بررسي انواع خطاها و كدينگهاي مورد استفاده جهت مقابله با آنها به منظور ايجاد محافظت الكترونيكي در شاخه سيستمهاي مخابراتي ميپردازيم.
[1]- Chanel coding
:: برچسبها:
کد ,
کدینگ ,
مخابرات ,
كدهاي كانولوشن ,
كدهاي تصحيح خطاي قطاري ,
كدهاي گردشي ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0